Atermes Verloskundigen App

Kijk nu in het digitaal dossier van jouw cliënten met de app van Atermes!

Als verloskundige wil je snel en eenvoudig de gegevens van jouw cliënten in kunnen zien toch? Wanneer de kraamzorgorganisatie werkt met Atermes kun je deze via een app makkelijk inzien. Hiermee heb je toegang tot het digitale dossier van de client en kun je tevens LIP indicaties en , indien aanwezig, een verlengde partus digitaal ondertekenen.

In gebruik nemen van de app

Wanneer er binnen de praktijk nog niemand gebruikt maakt van de app is het noodzakelijk dat de eigenaar van de praktijk zich registreert. Vanuit Atermes wordt hier een Vektis AGB controle op gedaan. Wanneer er toegang is verleend, kunnen ook de overige verloskundigen zich registreren en kan de eigenaar deze goedkeuren. Wanneer iemand de praktijk verlaat is dit op dezelfde manier in te regelen. Werk je bij meerdere praktijken? Geen enkel probleem. Registreer je dan meerdere keren met de AGB code van de praktijken waar je werkzaam bent zodat je toch in de dossiers kunt kijken.

Opzoeken clienten

Opzoeken van de client is eenvoudig vanuit de gemakkelijke layout van de app. Wanneer je ingelogd bent zie je direct of er uit te voeren taken, zoals een LIP indicatie of een verlengde partus klaar staan ter ondertekening.

Digitaal dossier

Binnen het digitale dossier van de client kun je direct de vochtbalans en de temperatuur verloop zien. De metingen zijn visueel weergegeven in een tabel of grafiek en makkelijk leesbaar, ook als je dit vanaf je telefoon bekijkt.

App Store en Google Play Store

De app is gratis te downloaden in zowel de App store als de Google Play Store, waardoor zowel Ios gebruikers en Android gebruikers deze kunnen downloaden. Scan onderstaande QR code om de app voor jouw toestel te downloaden.

Contact

Heeft u vragen, ons Service Center is dagelijks geopend en bereikbaar via: